Son Yayınlar
Loading...
13 Ocak 2015 Salı

FIFA 14 by EA SPORTS Android (HİLELİ-TÜM KİLİTLER AÇIK)

Salı, Ocak 13, 2015

FIFA 14 by EA SPORTS™ 1.3.3 son sürüm Android APK indir

Merhaba arkdaşlar bugün size mukemmel bir oyun olan FİFA14 oyununu sunmak istiyorum.Oyun Turkiye de ve dunyada milyonlarca oyuncu kitlesine sahip.Boyle görunuyorki yıllar gecse bile bu eşszi oyun unutulmayacak ve oynanmaya devam edecek diye tahmin ediyorum . 
OYUNDAN BİLGİLER
Yenilikler
2014 FIFA WORLD CUP BRAZIL™ BAŞLIYOR! Resmi lisanslı milli takımlar ve kitleriyle sahaya çık. Adidas Brazuca topumuz bile var. Yepyeni Haftanın Maçları’nda mücadele et ve takımınla tüm dünyanın gözleri önünde gurur duy.FIFA 14 oynadığın için teşekkürler.Futbol dünyasına dal!
Tüm FIFA futbolcularına sesleniyoruz!
Artık Ultimate Team’inizi oluşturup, Origin’de oturum açmanıza gerek olmadan oynayabilirsiniz.
Ayrıca en efsane anlarınızı Facebook’ta paylaşıp hava atmayı da kolaylaştırdık.
Bunlara ek olarak, dokunmatik kontrol sistemimizi güncelleştirerek şu özellikleri ekledik:
• ‘Gidilecek nokta’ mekanizması yenilendi
• Depar ve hareketler artık daha akıcı
• Defansif tepkiler ve defans mekaniği iyileştirildi FIFA 14 oynadığınız için teşekkürler. Futbol dünyasına dal!
DividerAndroid’in en iyi futbol oyunu, en iyi sürümüyle bizlerle. Daha önce Fifa 2013 apkve fifa 2014 apk yayınlamıştık. Hatta Fifa 2014 apk yı, oyun çıktığı gün yayınlamıştık. Erken olduğu içinde cracklı apksı henüz yoktu ve kilitli versiyonu sunmuştuk.
Şimdi fifa 2014 apk‘yı hem tek link hemde full kilidi açık haliyle sizlere sunuyoruz.
Bilmeyenler için ufak bir tanım yapacak olursak. Fifa 2014 Android apk, Dünyanın en çok oynanan ve en kaliteli futbol oyununun android sürümünün en son versiyonudur. Oyun çıktığı gün yüzbinlerce kez indirilmiştirBedava gibi sunulsada aslında demo sürümü gibi bişey sunmuşlar oyunculara. Kaldı ki bu tip oyunları sevmediğimi daha önce sunmuştum. Oyunda ilk maçınızdan sonra sadece penaltıatabiliyorsunuz. Diğer seçenekleri açabilmek için ücret istiyor.
İşte bu noktada Eklediğim fifa 2014 kilitler açık apk bizlere yardımcı oluyor. Oyunu sorunsuz şekilde kurduğunuzda aşağıda anlatacağım şekilde kilitleri açabiliyorsunuz ve sınırsız oynayabiliyorsunuz.
Oyunu deneme fırsatım oldu. Konsol harici futbol oynamayı seven biri değilim ama oyun gayet güzel olmuş. Oldukça beğendim. En azından klavyeyle oynadığımdan daha kolay oynanıyor. Kol bozuk diyemiyorum o ayrı konu :)
Oyun gerçekten güzel oynamaya değer. Hele tüm özellikleri de açıksa kebap zaten.
---

---

---

---


Kurulum
1- İndirdiğiniz APK’yı kurun
2- İndirdiğiniz “com.ea.game.fifa14_row” klasörünü “sdcard/android/obb” klasörünün içine kopyalayın
3- Oyunu çalıştırın









2 yorum:

 
Footer Gormek icin tıkla