Son Yayınlar
Loading...
12 Kasım 2014 Çarşamba

Galaxy S4 Mini Root Atma Detaylı anlatım

Çarşamba, Kasım 12, 2014


Galaxy S4 Mini root atmayı anlatacağım arkadaşlar
Bu işlemi yapmadan önce her ihtimale karşı fotoğraf,müzik,rehber ve diğer datalarınızın tüm yedeklerini alın.
Gerçi Riski felan yok ama yinede ne olur ne olmaz yedeğinizi alın yanlış bir işlem yapıp silebilirsiniz.

Bu Root Sadece Galaxy S3 Mini GT-9190 Modeli İçin Yapılabilir


Bu rootu Atarken elimize Cwm Recovery ve Root Cihaza yüklenecektir
cihazı rootlu yaptığınızda Cihazın garantisi gider.
Stock Orjinal romu kurarsanız cihazın garantisi gelir orjinal rom yüklemeyle ilgili forumda araştırma yaparak yükleyebilirsiniz olmadı konu açın yardımcı olurum.


güvenlik sorunlarına takılmamanız için aşağıda sıraladığım uygulamaları system/app bölümünden silin.
- KnoxAgent.apk
- KnoxStore.apk
- ContainerAgent.apk


Bu dosyaları silmeyi unutmayın.


Gerekli Dosyalarımızı İlk önce indiriyoruz.


Odin v3.09 versiyonuna ihtiyacımız var odinimizi Odin Rom (Firmware) Yükleme Programı indir bu linkten indiriyoruz.
ve diğer 2 dosyamızı indiriyoruz linkler;
recovery-clockwork-6.0.3.7-serrano3gxx.tar.zip
GT-I9190-RootKit-v2.zip


Gerekli olan dosyalarımızı indirdikten sonra işlem adımlarına geçin


İşlem Adımları


GT-I9190_Rootkit_v2.zip adlı dosyamızı SD Karta atıyoruz
- Cihazımızı kapalı konuma getiriyoruz.
- Home Tuşu + Ses Kısma tuşu ve güç düğmesine aynı anda basıyoruz Ekranda Downloading yazacaktır bu moda giriyoruz.
- Ardından ses açma tuşuna basın
- Odin_v3.09 versiyonlu programımızı çalıştırıp F.Reset Time Kutucuğunu kaldırıyoruz ve AP Butonuna basıyoruz.
- ve son olarak indirmiş olduğumuz Recovery clockwork .md5 uzantılı dosyamızı seçiyoruz ardından Start Deyip Yükleme İşlemini başlatıyoruz.
- Bu işlem esnasında Cihaz Titreyecektir bu titremede hemen Recovery Moda girmeniz gerekmektedir. giremezseniz işlemi tekrardan yapıp recovery moda girmeye çalışın.
- Recovery Moda girebilmek için Ses açma + Home Tuşu ve güç düğmesine aynı anda basın Cihaz Direk Recovery Moda girecektir.
- Bu işleme kadar doğru şekilde ilerledikten sonra Ses açma kısma tuşları yardımını kullanarak İnstall Zip Kategörisine giriyoruz Home tuşuna basarak.
Choose Zip from Sd card'a giriyoruz Cihazın SD kartına attığımız GT-I9190-rootkit-v2.zip adlı dosyamızın üstüne gelerek yüklemeyi başlatıyoruz install all diyeceksiniz.
- ardından back diyerek System Restart Now Diyerek Cihazın açılmasını sağlayın.
- Ve şimdi Rootun olup olmadığına bakacaksınız Menüye girin Superuser uygulamasını görürseniz root uygulaması başarıyla yüklenmiş demektir.
- Rootun devrede olup olmadığını anlayabilmek için ise Google Play'dan Root Check Diye arama yapıp Rootu sorgulatın oradan öğrenebilirsiniz.


Her türlü sorunlarınız için yardımcı olacağım konu altında soru sormaya çalışın konu dışı bir soru soracaksanız forumdan soru cevap bölümünden soru sorun.
Bu işlemi yapmadan önce her ihtimale karşı fotoğraf,müzik,rehber ve diğer datalarınızın tüm yedeklerini alın.Gerçi Riski felan yok ama yinede ne olur ne olmaz yedeğinizi alın yanlış bir işlem yapıp silebilirsiniz.
Bu Root Sadece Galaxy S3 Mini GT-9190 Modeli İçin Yapılabilir

Bu rootu Atarken elimize Cwm Recovery ve Root Cihaza yüklenecektircihazı rootlu yaptığınızda Cihazın garantisi gider.Stock Orjinal romu kurarsanız cihazın garantisi gelir orjinal rom yüklemeyle ilgili forumda araştırma yaparak yükleyebilirsiniz olmadı konu açın yardımcı olurum.

güvenlik sorunlarına takılmamanız için aşağıda sıraladığım uygulamaları system/app bölümünden silin.- KnoxAgent.apk- KnoxStore.apk- ContainerAgent.apk

Bu dosyaları silmeyi unutmayın.

Gerekli Dosyalarımızı İlk önce indiriyoruz.

Odin v3.09 versiyonuna ihtiyacımız var odinimizi Odin Rom (Firmware) Yükleme Programı indir bu linkten indiriyoruz.ve diğer 2 dosyamızı indiriyoruz linkler;recovery-clockwork-6.0.3.7-serrano3gxx.tar.zipGT-I9190-RootKit-v2.zip

Gerekli olan dosyalarımızı indirdikten sonra işlem adımlarına geçin

İşlem Adımları

GT-I9190_Rootkit_v2.zip adlı dosyamızı SD Karta atıyoruz- Cihazımızı kapalı konuma getiriyoruz.- Home Tuşu + Ses Kısma tuşu ve güç düğmesine aynı anda basıyoruz Ekranda Downloading yazacaktır bu moda giriyoruz.- Ardından ses açma tuşuna basın- Odin_v3.09 versiyonlu programımızı çalıştırıp F.Reset Time Kutucuğunu kaldırıyoruz ve AP Butonuna basıyoruz.- ve son olarak indirmiş olduğumuz Recovery clockwork .md5 uzantılı dosyamızı seçiyoruz ardından Start Deyip Yükleme İşlemini başlatıyoruz.- Bu işlem esnasında Cihaz Titreyecektir bu titremede hemen Recovery Moda girmeniz gerekmektedir. giremezseniz işlemi tekrardan yapıp recovery moda girmeye çalışın.- Recovery Moda girebilmek için Ses açma + Home Tuşu ve güç düğmesine aynı anda basın Cihaz Direk Recovery Moda girecektir.- Bu işleme kadar doğru şekilde ilerledikten sonra Ses açma kısma tuşları yardımını kullanarak İnstall Zip Kategörisine giriyoruz Home tuşuna basarak.Choose Zip from Sd card'a giriyoruz Cihazın SD kartına attığımız GT-I9190-rootkit-v2.zip adlı dosyamızın üstüne gelerek yüklemeyi başlatıyoruz install all diyeceksiniz.- ardından back diyerek System Restart Now Diyerek Cihazın açılmasını sağlayın.- Ve şimdi Rootun olup olmadığına bakacaksınız Menüye girin Superuser uygulamasını görürseniz root uygulaması başarıyla yüklenmiş demektir.- Rootun devrede olup olmadığını anlayabilmek için ise Google Play'dan Root Check Diye arama yapıp Rootu sorgulatın oradan öğrenebilirsiniz.





Her türlü sorunlarınız için yardımcı olacağım konu altında soru sormaya çalışın konu dışı bir soru soracaksanız forumdan soru cevap bölümünden soru sorun.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer Gormek icin tıkla