Son Yayınlar
Loading...
1 Kasım 2015 Pazar

Agar.io Android Apk İndir

Pazar, Kasım 01, 2015


Agar.io Android Apk İndir

Merhaba arkadaşlar herkesin severek oynadığı Agar.io oyununun android sürümü sonunda çıktı.Oyuna küçük bir nokta halinde başlayacaksınız. Kendinizde küçük noktaları yemeye çalışıp büyümeye başlayacaksınız. Rakiplerinizin olacağı bu oyunda rakipleriniz sizden daha büyük ise sizi yemeye çalışacaktır. Siz hem sizden büyük olan noktalardan kaçacak hemde sizden küçük noktaları toplayıp daha da büyümeye çalışacaksınız. Sizde küçük olan her noktayı yiyebilirsiniz. Renkli tasarımı ve rakiplerle olan mücadele sayesinde oyunda çok eğleneceksiniz. Sizde bu eğlenceli oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki linklerimizden oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 



İNDİRME LİNKLERİ



7 yorum:

  1. agar.io 1.0.1 android, agar.io 1.0.1 apk, agar.io android, agar.io android apk,agar.io android download,agar.io android indir, agar.io android telefon,agar.io apk,agar.io apk download,agar.io apk indir,agar.io miniclip,agar.io telefon,agario android,agario apk

    YanıtlaSil
  2. Merhaba http://gezginlertamindir-fulldownload.blogspot.com.tr sitesinin sahibiyim siteme yaptığınız yorumlardan fark ettim sizi. bana e-posta ile ulaşırsanız sizin siteniz ile banner reklam takas yapmak isterim aynı kategoride olmamız googlede bizi üst sıralara taşıyacaktır.

    e-postam: muratk671234@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Mobilini pek sevmedim. Çok fazla kasma yapıyor. Bi düzeltme getirilmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hocam doğrudur ilk sürümü olduğu için böyle sorunlar olabilir kısa zamanda güncelleme gelince bu sorunların hepsi tek tek düzeleceğini umuyoruz.

      Sil
  4. Agario Konusunda bilgileriniz için saolun bende agario oynuyorum Siteniz çok güzel başarılar dilerim

    YanıtlaSil

 
Footer Gormek icin tıkla