Son Yayınlar
Loading...
24 Temmuz 2015 Cuma

Google Android M'i tanıttı İşte Özellikleri...

Cuma, Temmuz 24, 2015

Google, Android M Özellikleri

Google, Android'in bir sonraki sürümü Android M'nin duyurusunu Google I/O 2015 etkinliğinde yaptı. İşletim sistemindeki binlerce hatayı düzelttiğini belirten firma, işin temellerine geri dönerek işletim sistemini daha kaliteli bir hale gtirdiğini söyledi.
Android M ile birlikte parmak izi tarama işlevi, belirli bir standarda kavuşuyor. Bu sayede Android kullanıcı, parmaklarnı kullanarak Google Play'de ödeme yapabilecek, cihazlarının kilidini daha kolay açabilecekler. Bugün duyurulan bir başka işlev olan Android Pay ise NFC'li telefonunuzla mağazalarda kolay ödeme yapmanızı sağlıyor. Bugünden itibaren geliştiricilere açılan Android Pay ve parmak izi tarama API'sı, üçüncü parti uygulamalara bu işlevlerden faydalanma olanağı sunack.

Google'a göre Android M, uygulamalara bağlantı verme işlevini geliştirecek. Bu sayede geliştiriciler, herhangi bir uygulamaya web bağlantısı verebilecekler. Bu durumda kullanıcıya bağlantının "tarayıcıda mı, yoksa uygulamada mı" açılacağı sorulmayacak.
Android M'nin tüm yenilikleri bunlarla sınırlı değil. Yazılım devi, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 ve Nexus Player için yayınladığı Android M Geliştirici Önizleme sürümünde "yüzlerce" yenilik bulunduğunu söylüyor. Android M'nin detaylarını ve ilk tecrübemizi onu dener denemez sizlerle paylaşacağız.
Bu arada Android M final sürüme ulaşıp kullanıma tam anlamıyla hazır hale geldiğinde, isminin büyük ihtimalle "M" harfiyle başlayan bir şekerleme veya tatlıyla değişeceğini söyleyelim. İşletim sisteminin 2015'in üçüncü çeyreğinde yayınlanması bekleniyor.
Biliyorsunuzki android lolipopta ses açma ve kapama düğmeleriyle sadece zil sesini ayarlıyabiliyorduk.Ama artık güncellemeyle Android M İle ses tuşlarıyla zil sesi,medya sesini,alarm sesini ayarlıyabilceksiniz.
Android M güncellemesi yayınlandığında sitemizde detaylı şekilde nasıl yapacağınızı anlatacağız ve Hangi telefonlara android m sürümünün geldiğini bildireceğiz.
Android M menü görünümleri

9 yorum:

  1. Gerçekten güzel olacak gibi bekliyoruz. Zenfone 5 ede gelecek sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hocam android m' in güncelleme yapacağı telefonları burdan yayınlayacağız umarım zenfone 5e de gelir.

      Sil
  2. bende Lg g3 için güncelleme bekliyorum umarım en kısa zamanda gelir.

    YanıtlaSil
  3. http://teknovpn.blogspot.com.tr/ Hayatınızda görmediğiniz süper seyler paylasıyoruzz -- BEDAVA İNTERNET - ANDROİD UYGULAMALAR - TORRENT -- ONLİNE FİLM KEYFİ VE DAHASI İÇİN SİTEMİZİ ZİYARET EDİN....

    YanıtlaSil
  4. BEkleyelim inş.faydalı ve güzel bir uygulamadır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hocam faydası olacaktır bir çok değişecek arayüz yenilenecek.

      Sil
  5. General Mobile 4G acaba ne zaman alır bu güncellemeyi? Google'ın 2 yıl güncelleme sözü vardı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. General Mobile 4G'ede bu güncelleme gelecek Ağustos-Eylül gibi gelmesi bekleniyor

      Sil
    2. Teşekkürler bilgi için

      Sil

 
Footer Gormek icin tıkla