Son Yayınlar
Loading...
13 Şubat 2015 Cuma

Clash Of Clans XmodeGames Uygulaması Kullanımı

Cuma, Şubat 13, 2015


xmodGames Kullanımı

xmode game kullanmak icin ilk öncelikle İndirmeniz lazım
Bu program oyunda ganimet aramamızı ve similasyon savaslar yapmamızı saglarki cok avantajlı bir konu similasyon klan savaslarında dusmana uygun saldırı taktigini bulmanıza yardımcı olacaktır..
ama tabiiki telefonumuzun bu programı kullanabilmesi icin root'lu olması lazım ki program telefonun icin de bulunan Oyun dosyalarına kontrolu saglasın. tabi bu rootlama eger grantisi varsa telefonun GARANTİ DIŞI YAPAR. he ama ben rootladım kullanıcam diyenler icin ise kullanma vakti..


ilk olarak Xmodegame acıyoruz ardından telefonumuzda baska destekledigi oyun var ise onlarla beraber clash Of Clans görünecektir karnışınız da Launch demeden once mod'u yüklemeniz gerekmetedir. Mod sekmesinden mod yuklemesini yapabilirsiniz.

Eger yüklemeniz bittiyse Launch diye bilirsiniz. oyun karsımıza cıkar tabi yanında ufak bir x İşareti ile..

tavsiyemdir 200.000 bin olarak altın aratınız cok guzel ve hızlı ganimet kasarsınız Okcu ve barbar kullanarak sureklı Saldırı asker yetişmiyor bazen :D 

neyse oyun karsımızda X tıklarak programı acıyoruz karsımıza

GOLD MORE THAN - Altın Miktarı 
ELİXİR MORE THAN - İksir miktarı
DARK ELİXİR MORE THAN - Kara İksir miktari
GET TROPHY MORE THAN - Bu Anladıgım kadarı Kupa limiti kupa kasanlar icin belirledigi Kupa sayısının üstünde koy buluyor.
MAX TOWN HAKK LEVEL - Belirlediginiz seviye üstünde Koy Binası bulmak icin
MEET ALL THE CONDİTİONS - 
SEARCH SWİTCH - Basarak arama yaparız.
KEEP AKTİVE -
SANDBOX ATACK -  işte can en sevdigim klan Savaslarında saldıracagınız koye girmeden once askerlerinizi hazırlayın ve Klan Savası harıtasında SANDBOX u Aktif edin ve Saldıracagınız köye gözcülük yap tıklayın ki  Karsınıza saldırı modunda cıkacaktır ve istediginiz gibi saldırın ama unutmadan bana ozel bi hatada olabilir askerlerinizin hepsi olmeden oyunu kapatın bende buga giriyor insallah sizde girmez.
SOUND SWİTCH - buda ganimet ararken buldugunda ötmesine yarıyor
Nasıl kullanılacağını anlattık.
SORUNUNUZ OLURSA YORUM OLARAK ATABİLİRSİNİZ KEYİFLİ GEZİNMELER
bilal alım arkadaşımıza yardımları icin teşekkür ediyoruz



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer Gormek icin tıkla